logo alb icon transparent

Get Known

Fii tu primul care încearcă acest serviciu!

Video Story Brand Strategy™

Un nou concept premium la prețuri accesibile

CREDO

1. Ce este un Credo Video?
Un scurt video care transmite principiile și valorile de bază ale

companiei tale.

 

2. Cum îl folosim?

Poate fi folosit pentru a crea o legătură emoțională cu audiența și pentru a evidenția angajamentul tău față de o cauză sau o misiune specifică.

 

3. Cum te ajută?

Astfel, un clip Credo este o modalitate eficientă de a-ți diferenția brandul de competitori și de a atrage noi clienți care împărtășesc valorile tale.

UPLIFTING STORIES

1. Ce este Uplifting Stories Video?

Un “Uplifting Stories Video” este un clip video care prezintă
poveștile inspiraționale ale membrilor echipei unei companii.

 

2. Cum îl folosim?

Acest tip de video este conceput pentru a evidenția
realizările, experiențele și obiectivele individuale ale fiecărui
membru al echipei, cu scopul de a crea o conexiune
emoțională între companie și publicul său.


3. Cum te ajută?

În general, “Uplifting Stories Video” poate fi folosit pentru a arăta că firma ta se bazează pe oameni talentați și dedicati, pentru a crea o cultură de încredere, transparență și pentru a-i motiva pe oameni să se identifice cu valorile și misiunea companiei tale.

client experience

1.Ce este un Client Experience Video?

Un client mulțumit al unei companii își împărtășește experiența pozitivă cu produsele sau serviciile sale.

 

2. Cum îl folosim?

Client Experience Video poate fi folosit de către companie pentru a spori încrederea clienților potențiali, prin prezentarea unor experiențe pozitive și autentice ale altor clienți mulțumiți.

 

3. Cum te ajută?

Acesta ajută în procesul de creare a încrederi și notorietății în brand și pentru a atrage noi clienți și a evidenția valoarea produselor sau serviciilor oferite.

our people

1. Ce este un Our People Video?

Un videoclip care prezintă membrii echipei și CEO-ul unei companii, oferind o privire internă asupra persoanelor care lucrează în spatele scenei.

 

2. Cum îl folosim?
Acest tip de videoclip poate fi utilizat pentru a evidenția cultura companiei, valorile sale și pentru a aduce o notă personală în relația cu clienții sau partenerii de afaceri.

 

3. Cum te ajută?
Oferi o imagine de ansamblu asupra companiei și arăți că aceasta este formată din oameni calificați, dedicați și pasionați. De asemenea ajută la consolidarea relației cu clienții sau partenerii de afaceri și pentru a spori încrederea în calitatea produselor sau serviciilor oferite.

backstage

1. Ce este un Backstage Video?
Scurt documentar care prezintă perspectivele din culise ale companiei.

 

2. Cum îl folosim?
Acest videoclip poate fi o modalitate eficientă de a prezenta oamenii și procesele care stau la baza activității companiei, evidențiind astfel angajamentul și transparența acesteia.

 

3. Cum te ajută?
Poate fi utilizat pentru a spori vizibilitatea și a consolida reputația firmei și pentru a arăta publicului faptul că firma ta este transparentă și angajată în a oferi produse sau servicii de înaltă calitate.

 

Corporate Social Responsibility

1. Ce este un CSR Video?

Acest clip de videoclip are rol de a evidenția angajamentul companiei față de responsabilitatea socială și impactul pozitiv pe care îl are asupra comunității și a mediului.


2. Cum îl folosim?

Acesta este folosit pentru a evidenția proiecte de caritate, activități de voluntariat, inițiative pentru protecția mediului sau alte acțiuni care ilustrează implicarea companiei în problemele sociale și de mediu.


3. Cum te ajută?

Scopul unui CSR video este de a arăta publicului larg că o companie se implică în
problemele sociale, de mediu și faptul că susține proiecte caritabile și organizații ceea ce poate îmbunătăți imaginea sa și poate spori loialitatea consumatorilor.

quicks & vlogs

1. Ce este un Quicks & Vlogs Video?

Acesta se referă la secvențe cu o durată medie substrasă dintr-un anumigt videoclip cu o durată mai lungă precum o porțiune de interviu, un vlog sau un testimonial.

 

 

2. Cum îl folosim?

Prin intermediul vlogurilor, companiile pot transmite mesajele lor într-un mod mai personal și autentic, care să îi ajute să se conecteze mai bine cu publicul lor țintă.

 

 

3. Cum te ajută?

Vlogurile pot fi utilizate pentru a crește gradul de conștientizare și pentru a încuraja loialitatea clienților prin prezentarea în detaliu a produselor sau serviciilor și prin dezvăluirea proceselor de fabricație. De asemenea, vlogurile pot fi un instrument util pentru a crește notorietatea companiei și pentru a-i ajuta să se diferențieze de competitori.

Reels - Shorts - TikTok

1. Ce este RSTT?
Videoclipuri scurte care transmit principiile, valorile, comunitatea și atmosfera într-un mod interactiv.


2. Cum îl folosim?
Poți obține o bază solidă de urmăritori loiali și să îți promovezi brandul într-un mod inovator și distractiv.


3. Cum te ajută?
Poate ajuta la promovarea afacerii prin crearea și distribuirea de clipuri video scurte și atractive. Pot fi de asemenea utilizate pentru colaborarea cu creatorii de conținut și influencerii pentru a-ți extinde audiența și a-ți promova produsele și serviciile.

Podcast

1. Ce este un PODCAST video?

Interviuri, discuții, prezentări, dezbateri sau demonstrații ale produselor sau serviciilor.

 

2. Cum îl folosim?
Acest tip de podcast poate fi utilizat pentru a promova o companie sau pentru a oferi informații educaționale sau de divertisment publicului larg.

 

3. Cum te ajută?
Podcasturile video pot fi distribuite prin intermediul platformelor de social media, precum YouTube sau Facebook, sau prin intermediul unui site web sau a unei aplicații dedicate.

Premium Photoshoot

1. Ce este Premium Photoshoot?
Ședință foto de înaltă calitate profesională cu serviciile, echipa,
produsele, atmosfera, sediul, peisajele etc.


2. Cum îl folosim?
Creăm postări pe Social Media, le utilizăm pe materiale promoționale, Website, legitimații, calendare etc.


3. Cum te ajută?
Arăți lumii faptul că în spatele brandului și a companiei se află persoane reale. De asemenea calitatea înaltă a imaginilor oferă brandului încredere și atrage clienți.

Stories Content & Strategy

1. Ce este Story Content & Strategy?
Realizaea de materiale pentru conținutul story cât și instruirea și crearea unei strategy pentru realizarea coninutului de către client.


2. Cum îl folosim?
Postăm conținut de dimineața, la prânz și seara în care comunicăm direct cu audiența, arătăm un peisaj sau folosim stickere interactive.


3. Cum te ajută?
Fidelizezi audiența, creezi o comunitate unită, interacționezi, arăți atmosfera și ce e în spatele serviciilor și a produselor.

SMM & M

1. Ce este SMM&M?
Gestionarea și administrarea conturilor de social media ale companiei cu scopul de a crește implicarea utilizatorilor, de a construi și gestiona reputația brandului și de a dezvolta relații cu clienții.


2. Cum îl folosim?
Aceasta implică crearea de campanii publicitare și promovarea conținutului prin intermediul platformelor de social media, astfel încât să ajungă la publicul țintă.


3. Cum te ajută?
Scopul principal al social media marketingului este de a atrage potențiali clienți și de a genera vânzări.

LinkedIn professional perspectives

1. Ce este LPP?
Sunt articole scrise într-un mod informativ și util pentru publicul țintă și se concentrează de obicei pe subiecte legate de carieră, dezvoltarea profesională, leadership, tehnologie, servicii, apariții media și altele.

 

2. Cum îl folosim?
Au ca scop de a ajuta la dezvoltarea unei prezențe online profesionale și la consolidarea reputației și autorității în domeniul în care se activează.

 

 

3. Cum te ajută?

LinkedIn Blog Writing Content poate fi un instrument valoros pentru a atrage atenția angajatorilor sau clienților potențiali, pentru a crea conexiuni și pentru a dezvolta o comunitate de oameni cu interese similare.

Meta Ads

1. Ce este Meta Ads?
Putem ajunge la o audiență largă și putem promova produsele sau serviciile în mod eficient. Aceasta poate crește vizibilitatea și notorietatea brandului, atragerea de noi clienți și, în cele din urmă, generarea de vânzări și profit.


2. Cum îl folosim?
Meta Ads oferă o serie de instrumente utile pentru a măsura eficacitatea campaniilor publicitare, precum rapoarte detaliate despre performanța anunțurilor și instrumente de analiză a publicului.


3. Cum te ajută?
Aceste instrumente permit companiilor să ajusteze și să optimizeze strategiile de marketing în timp real, astfel încât să obțină cele mai bune rezultate posibile din investițiile lor în publicitate online.

Google Ads

1. Ce este Google Ads?
Permite afișarea de anunțuri plătite în rezultatele de căutare
ale Google, pe site-uri web partenere și în alte locații online.


2. Cum îl folosim?
Anunțurile sunt afișate în funcție de relevanța lor față de căutarea utilizatorului și de nivelul ofertei de publicitate. Utilizatorii plătesc numai pentru clicurile efective pe anunțuri și pot urmări performanța campaniilor lor prin intermediul rapoartelor de analiză oferite de Google Ads.


3. Cum te ajută?
Utilizatorii pot crea campanii publicitare personalizate, alege cuvinte cheie relevante pentru afacerea lor și stabili un buget zilnic pentru cheltuielile cu publicitatea.