logo alb icon transparent

Get Known

Cât costă serviciile dumneavoastră?

Oferim o varietate mare de servicii, fapt pentru care costurile acestora variază enorm de mult. Pot să pornească de la 20$ pentru o simplă grafică și să depășească 20K$ pentru campanii complexe cu durata de un an.

Ce buget ar trebui să am pentru publicitatea pe Facebook și Google?

Bugetul de publicitate pentru Facebook și Google variază în funcție de o serie de factori, cum ar fi industria în care activează afacerea dumneavoastră, obiectivele publicitare și dimensiunea audienței pe care încercați să o atingeți. În general, nu există un buget “ideal” sau universal valabil pentru publicitatea pe aceste platforme. Recomandăm clienților noștri un buget nu mai mic de 200$ lunar pentru rezultate decente.

Care este experiența și expertiza agenției în producerea de clipuri video promotionale pentru social media, website și prezentări publicitare?

Dacă o poză face cât 1.000 de cuvinte imaginează-ți câte poate exprima un videoclip, drept urmare te invităm să vizitezi secțiunea “Serviciile noastre Premium” și să te convingi singur.

Ce pași implică procesul de producție a unui clip video?

Procesul de producție implică una sau două întâlniri preliminarii în care să vedem ce dorești tu și care ar fi cea mai bună variantă prin care noi să te putem ajuta, apoi urmează planificarea, filmarea, editarea și implementarea. Fiecare pas este gestionat de o echipă de specialiști în producție video.

Care sunt costurile implicate în producerea unui clip video?

Costurile producției unui clip video depind de complexitatea proiectului, durata clipului și serviciile incluse. Prețurile variază de la câteva zeci de mii de euro pentru campaniile pe un an de zile dar merg până la doar 40$ pentru unele videoclipuri de tip Reels/TikToks.

Care sunt termenele de livrare și cum se gestionează comunicarea între client și agenție pe parcursul procesului de producție?

Termenele de livrare variază în funcție de complexitatea proiectului, pornesc de la 3 zile lucrătoare și pot ajunge până la 30 de zile lucrătoare, iar comunicarea dintre client și agenție este esențială pe parcursul procesului de producție.

Cum poate agenția să ajute la promovarea clipului video și să maximizeze eficacitatea acestuia pe social media și website-uri?

Noi te putem ajuta la promovarea clipului video prin identificarea publicului țintă, optimizarea SEO, distribuirea clipului, reclame pe social media, strategii de creștere organică și monitorizarea performanțelor.

Lucrați și cu influenceri și ajutați la creștere brandului personal?

Da, ne place foarte mult să lucrăm cu influenceri și oameni care doresc să își crească brandul personal.

Oferiți și alte servicii înafară de producție video?

Da, chiar dacă targhetul nostru este producția video și marketingul putem să oferim și servicii separate, individuale precum creare de website-uri, randări arhitecturale 3D, machete la imprimantă 3D, grafică și logo la comandă, branding fizic pentru merch, ambalaje și altele.