logo alb icon transparent

Get Known

Cheia construirii unui brand personal puternic

Cum construiești un brand personal puternic?

Importanța Continuității și Consistenței

Pentru a construi un brand personal puternic, continuitatea și consistența sunt fundamentale. Postarea constantă de conținut te menține în atenția audienței și consolidează prezența ta online. Fie că este vorba despre postări regulare pe blog, actualizări frecvente pe platformele de social media sau participarea activă la discuții în comunitate, această continuitate demonstrează angajamentul tău față de comunitate și consolidează legăturile cu urmăritorii tăi.


Menținerea unei viziuni și valori consistente adaugă o dimensiune esențială construirii unui brand puternic. Indiferent de platforma pe care te afli sau de formatul conținutului pe care îl produci, asigură-te că mesajul tău este uniform și reflectă autentic ceea ce reprezintă brandul tău personal. Consistența transmite un mesaj clar și durabil publicului tău, construind o reputație solidă și încredere în rândul

comunității tale.


Tendințe în Crearea Conținutului

Trendurile în crearea conținutului evoluează constant în marketingul digital. Pentru a construi un brand personal puternic, este esențial să fii la curent cu aceste schimbări și să te adaptezi rapid. În prezent, formatul video rămâne în fruntea tendințelor, iar platforme precum TikTok și Reels devin tot mai populare. Utilizarea creativă a acestor formate poate să aducă un impact semnificativ asupra audienței tale.


Conținutul interactiv și implicarea comunității devin din ce în ce mai importante. Încurajează feedback-ul, organizează sondaje și participă la discuții. Prin adaptarea la aceste tendințe, nu doar te menții în pas cu evoluția pieței, ci și construiești o comunitate activă în jurul brandului tău personal.


Secrete pentru a crea un conținut viral

Crearea unui conținut viral poate fi o strategie cheie în construirea unui brand personal puternic. Pentru a atrage și reține atenția audienței, gândește-te la conținutul tău ca la o poveste captivantă. Folosește elemente surprinzătoare, umorul și autenticitatea pentru a face ca oamenii să se conecteze la ceea ce oferi. De asemenea, consideră integrarea unor elemente de partajare ușoară pentru a încuraja distribuirea conținutului tău în mediul online.


Fii conștient de tendințele de utilizare a hashtag-urilor și a cuvintelor cheie care pot crește vizibilitatea conținutului tău. Construirea unei relații cu influencerii sau colaborarea cu alți creatori de conținut poate amplifica expunerea ta și poate contribui la viralitatea conținutului tău.


În ceea ce ține de structură a videoclipurilor pe zona educațională îți putem recomanda să abordezi o tehnică de tipul:


1. Hook (Cârlig) o frază scurtă car atrage atenția celui care vizualizează videoclipul și rămâne alături de tine pentru următoarele secunde ca să afle ce ai de spus.

Exemple: 

NU (FACE UN ANUMIT LUCRU) FARA SA….

MI-AS FI DORIT CA CINEVA SA-MI FI SPUS ASTA MAI DEVREME….

STIAI CA……..NU E ATAT DE MULT/GREU PE CAT AI CREDE?

ACEASTA E SINGURA MODALITATE PRIN CARE AR TREBUI SA…..

DACA(ESTI,AI)……..PROBABIL CĂ TE-AI INTREBAT DACĂ….

2. Continuă apoi cu valoarea pe care vrei să o oferi celui care vizualizează conținutul tău.

3. Call to action. Invită-l pe cel care se uită la clip să facă o acțiune care este în avantajul lui.


În încheiere, conținutul original și adaptat reprezintă coloanele de bază în construirea unui brand personal puternic. Originalitatea îți evidențiază vocea distinctivă și îți permite să te diferențiezi într-un peisaj aglomerat de conținut online. Adaptarea la nevoile și preferințele în continuă schimbare ale audienței tale este cheia pentru a menține relevanța și pentru a consolida legăturile cu comunitatea ta.


Descoperă mai multe despre cum putem să te ajutăm să îți creezi un brand personal puternic AICI.